Durmisi med i Betis-sejr over Leganes

Danske Riza Durmisi var som forventet med, da Real Betis vandt over Leganes i La Liga.

Oven på sejren over Sevilla var Riza Durmisi og co. pumpet med selvtillid forud for opgøret mod Leganes.

Bare 20 minutter var spillet, da Cristian Tello dukkede op på kanten af feltet og fulgte op på riposten. En flot afslutning gik ind, mens jublen på Estadio Benito Villamarín ikke var til at tage fejl af.

Fem minutter før pausen udbyggede Joaquin føringen med et fornemt skud i højre side af målet. Antonio Adan stod for oplæggerrollen. Gerard Gumbau reducerede for Leganes, før dommeren fløjtede til pause.

I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage, før Leganes pludselig udlignede . En stikning til Javier Eraso endte med et skud direkte på Betis-målmanden, der til gengæld måtte give gæsterne muligheden på ny ved at kaste bolden i spil igen. Her udlignede Leganes til 2-2.

Efter 83 minutter lykkedes Real Betis dog med at bringe sig i front til 3-2. Ruben Castro sparkede et straffespark i netmaskerne - lige forbi Ivan Cuellars næver i Leganes-målet. Ikke flere scoringer og dermed vandt Real Betis med 3-2.

Riza Durmisi spillede samtlige minutter.