• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mads Aagurd

Fortsat ingen afklaring på Braithwaite-fremtid

Det er endnu uvist, hvor den danske landsholdsspiller skal tørne ud i den kommende sæson.

Af Mads Aagurd

I Middlesbrough gjorde Martin Braithwaite sig upopulær hos manager Tony Pulis, og blandt andet derfor drog danskeren på et lejeophold hos spanske Leganes med god succes.

Spanierne vil gerne beholde den danske landsholdsspiller, men endnu har de enten ikke været villige eller i stand til at give et passende bud.

Til spanske Marca udtaler klubbens tekniske direktør, Txema Indias, at La Liga-mandskabet gerne ser både Braithwaite og Chelsea-ejede Kenneth Omeruo fortsætte i klubben, men at det er en vanskelig situation.

- Vi vil gerne have dem til at vende tilbage, men det er ikke let i dag, det må vi indse, siger han.

Samtidig har Championship-klubben skiftet ud på trænersædet, hvor Jonathan Woodgate er udnævnt som ny manager, og klubben ser ifølge Sport Witness gerne, at den danske angriber bliver, hvorfor Leganes næppe får afslag i prisen.

Den 28-årige angriber nåede 19 La Liga-kampe for Leganes, hvor det blev til fire scoringer og syv assists. Mest bemærkelsesværdigt blev Braithwaite matchvinder, da holdet slog Real Madrid med 1-0 i Copa del Rey.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.