• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Fransk avis: Barcelona henter stortalent i Toulouse et halvt år før tid

Fransk avis: Barcelona henter stortalent i Toulouse et halvt år før tid
Foto: Getty Images

Barcelona har allerede skrevet kontrakt med en 19-årig franskmand, men handlen ser nu ud til at blive fremskyndet.

Af Morten Jørgensen

Tidligere på måneden kunne Barcelona annoncere, at klubben har sikret sig Jean-Clair Todibo på en fri transfer til sommer, og efterfølgende var spillerens nuværende klub, Toulouse, ude med riven.

- Spilleren har været dårligt rådgivet, og Barcelona har heller ikke gjort det godt. De opførte sig arrogant i denne handel, og når det kommer fra en stor klub, er det ikke særlig god opførsel, selvom de havde ret til det, sagde den franske klubs præsident, Olivier Sadran, ifølge Marca.

Nu ser Toulouse dog ud til at være blødt lidt op, for L’Equipe kan rapportere, at den franske klub og Barcelona er blevet enige om en aftale, der sender Jean-Clair Todibo til Catalonien med øjeblikkelig virkning.

For at ordnet handlen med øjeblikkelig virkning har Barcelona været tvunget til at betale en transfersum for den 19-årige franskmand, og prisen forventes at ligge et sted mellem 15 og 22 millioner kroner.

Barcelona har efter sigende været så opsatte på at få fat i Jean-Clair Todibo allerede nu, da den spanske storklub er bekymret for forsvarsspillerens udvikling i det næste halve år, hvor Toulouse næppe ville have ladet ham spille på førsteholdet.

Ikke siden starten af november har teenageren optrådt for Toulouse, hvor han ellers var fast mand i begyndelsen af sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus