Lionel Messis frisparksperle sender tre point til Barcelona

FC Barcelona vandt søndag aften 2-1 på hjemmebane over Athletic Club fra Bilbao.

FC Barcelona gør deres for at holde en lille smule liv i den spanske mesterskabskamp. Søndag aften vandt de med 2-1 på hjemmebane over Athletic CLub fra Bilbao.

Med sejren er FC Barcelona nu ti point efter Atletico Madrid, der fører den spanske liga.

Hjemmeholdet indledte bedst, og allerede efter fire minutter kom Lionel Messi frem til et fint forsøg, da han satte et par modstandere og afsluttede fint. Unai Simon var dog på plads.

Messi var i det hele taget i glimrende spilhumør og efter et lille kvarter var han tæt på at dreje kuglen i mål med brystkassen, da han kækt rettede en hård afslutning af.

Efter 20 minutter lykkedes det dog for Lionel Messi at få bolden i mål, da han på fremragende vis drejede et frispark hlet op i hjørnet fra kanten af feltet.

Barcelona var derfor foran indtil begyndelsen af anden halvleg, hvor Jordi Alba lidt uheldigt fik sendt bolden i eget mål, da han ramte et indlæg. Trods protester for et skub til Alba, fik målet lov at stå.

Den stilling holdt helt frem til et kvarter før tid, hvor unge Oscar Mingueza på fremragende vis fandt Antoine Griezmann i feltet. Franskmanden kunne let afgøre opgøret og sikre FC Barcelona den femte ligasejr i træk.

Martin Braithwaite fik de sidste fem minutter på banen for FC Barcelona.