2016-01-22 20:27
Foto: Alvaro Barrientos/Polfoto

Forstrækningerne er over Barcelona for tiden. Messi er lige blevet klar, men nu er Neymar blevet ramt.

Lionel Messi var ikke med i Barcelonas midtugekamp i den spanske pokalturnering, fordi han sad ude med en forstrækningsskade. Han bliver nu meldt klar igen af den spanske mesterklub.

Det er Barca utvivlsomt glade for op til deres kamp lørdag mod Malaga, men det skal åbenbart ikke blive i denne weekend, at tilskuerne kommer til at se Messi sammen med Neymar i angrebet.

Neymar blev nemlig nødt til at sidde over træningen fredag, og derfor forventes det ifølge den spanske sportsavis AS, at han også sidder over, når Barcelona går på banen. Neymar skulle også have gennemgået tests i forbindelse med, at han ikke var med i holdets træning. Her melder AS, at resultatet er, at der ikke er grund til panik for skaden. For Neymar drejer det sig ligesom for Messi om en forstrækning.

Det bemærkes også, at Neymar bliver holdt ude, da han kun er én advarsel fra karantæne. Kampen efter er mod Atletico Madrid, hvor de garanteret helst vil have alle mand helt klar.

Barcelona er inden weekendens kampe to point efter Atletico Madrid i topkampen. Barcelona har dog spillet én kamp færre. Real Madrid er to point efter Barcelona.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?