• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Nicklas Grodt Degn

Ny Real Madrid-spiller: Jeg afviste PSG

Foto: Getty Images

Ferland Mendy kunne være endt i PSG i stedet for Lyon, der denne sommer solgte ham til Real Madrid for et stort millionbeløb.

Af Nicklas Grodt Degn

Et af Real Madrids store sommerindkøb har i denne ombæring været Ferland Mendy, som kongeklubben har købt for over 350 millioner kroner i Lyon. Onsdag møder Real Madrid Paris Saint-Germain og netop den franske storklub har tidligere haft snøren ude efter Mendy.

- Jeg havde chancen for at tage til PSG dengang, men helt ærligt, så var jeg ikke rigtigt interesseret, siger Ferland Mendy til Canal+.

Ferland Mendy har fået sin fodboldopvækst i Paris Saint-Germain. Han er fra en by i nærheden af Paris, men storklubben slap ham allerede da han var 20 år 2015, hvorefter han tog til den franske talentfabrik Le Havre og fik sin seniordebut.

PSG forsøgte i 2017 at hente ham tilbage, men da tog Mendy i stedet til Lyon, hvor venstrebackens karriere tog fart.

- Jeg var allerede enig med Lyon på det tidspunkt, og jeg havde allerede forladt PSG tidligere i min karriere, efter at de havde givet mig chancen i deres ungdomshold, siger Mendy.

24-årige Mendy sad udenfor med en skade i de to første runder af årets La Liga, hvorefter han fik fuld tid mod Villareal. I weekenden så han dog hele kampen mod Levante fra bænken.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.