Ronaldo sikrer ét point til Real Madrid med sen scoring

Real Madrid smed to point, da de kun blev 1-1 mod Bilbao i en kamp, hvor Ronaldo sent sørgede for hovedstadsklubbens mål.

Real Madrids sæson har været som dag og nat. I Champions League er man stadig med og klar til semifinalerne, men i den hjemlige liga har man længe været langt efter Barcelona på førstepladsen.

Onsdag aften var Real Madrids modstander Athletic Bilbao, og her lignede det længe, at det skulle blive til det sjette nederlag i denne sæon. Længe var de bagud med 0-1, men med tre minutter tilbage af kampen kom udligningen til 1-1.

Derfor måtte holdet fra Baskerlandet rejse hjem med ét point i stedet for tre.

Tidligere har Real Madrid sparet deres stjerner, men til kampen mod Bilbao var spillere som Ronaldo, Ramos, Kroos og alle de andre med. Det kunne man nemt se i første halvleg, hvor de var godt med. Alligevel var det dog Athletics Williams, der scorede kampens første mål efter 14 minutter.

I anden halvleg havde Real Madrid deres vanskeligheder, men ikke desto mindre var det dér, holdet kom tilbage i kampen, da Luka Modric sendte et spark mod mål. Det blev rettet af undervejs af Ronaldo, som derfor blev noteret for sit 22. mål i sine seneste 12 kampe.

Real Madrid er nu på tredjepladsen i La Liga med 15 point op til Barcelona og tre op til Atletico Madrid med fem kampe tilbage. Næste kamp for Real Madrid er mod Leganes på hjemmebane.