• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Spansk medie: Wass nærmer sig Valencia

Super Deporte melder, at danske Daniel Wass er på vej til Valencia, og at forhandlingerne kan tage fart i de kommende dage.

Af Victor Risager

Celta Vigos danske midtbaneprofil Daniel Wass har kontraktudløb næste sommer, og det kan meget vel betyde et farvel til den galiciske klub denne sommer, da Celta Vigo ellers kan miste ham gratis næste sommer.

Det har tidligere været rapporteret, at La Liga-konkurrenterne Valencia ville udnytte den situation og hente danskeren, og nu tyder det på, at et skifte nærmer sig.

Super Deporte rapporterer i dag, at forhandlingerne mellem Wass og Valencia kan tage fart i de kommende dage, da de ikke vil risikere at miste ham til Everton eller Roma, der efter sigende også er interesserede i danskeren.

Avisen rapporterer samtidig, at prisen på den tidligere Brøndby-spiller ligger et sted mellem 40 og 50 millioner kroner på grund af Wass’ kontraktsituation.

Wass stod i den forgangne noteret for fire mål og ni oplæg på 35 kampe for Celta Vigo, der sluttede som nummer 13 i La Liga. Valencia sluttede derimod på fjerdepladsen, hvilket betyder, at Wass kan se frem til Champions League-fodbold, hvis et skifte falder på plads. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus