• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Avis: Sam Allardyce vil have Phil Jones til Everton

Hvis Sam Allardyce fortsat står i spidsen for Everton efter denne sæson, vil han handle i Manchester United og bygge sit forsvar op omkring Phil Jones.

Af Morten Jørgensen

Kun fire klubber har indkasseret flere mål end Everton i denne Premier League-sæson, og det bekymrer tilsyneladende Sam Allardyce, som i sommerens transfervindue vil forstærke det centrale forsvar med en gammel kending.

For ni år siden gav den rutinerede Everton-manager debut til en ung Phil Jones i Blackburn, og ifølge the Times har de to holdt kontakten ved lige efterfølgende, selvom de ikke har befundet sig i de samme klubber. Det kan der dog blive lavet om på til sommer.

The Times skriver således, at Sam Allardyce vil forsøge at hente Manchester United-forsvareren til Merseyside, hvis han stadig er manager for Everton efter denne sæson.

Hvis det lykkedes for Sam Allardyce at hente Phil Jones, vil den rutinerede manager bygge Everton-forsvaret op omkring den engelske midterforsvarer, som ikke har spillet for Manchester United siden den 11. februar grundet en skade.

Phil Jones har kontraktudløb i 2019, men Manchester United har en option, som giver dem mulighed for at forlænge aftalen med yderligere ét år.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus