• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Morten Jørgensen

Fredagens rygtebørs (opdat.): Atletico vil parre Griezmann med Cavani

Fredagens rygtebørs (opdat.): Atletico vil parre Griezmann med Cavani
Foto: Getty Images

Har vi har samlet dagens vigtigste transferrygter her på tipsbladet.dk.

Af Morten Jørgensen

Samir Nasri til Everton
Note:
Når Samir Nasri i næste måned har udstået sin dopingkarantæne, kan han muligvis vende tilbage til Premier League, hvor han tidligere har optrådt for Arsenal og Manchester City, for Everton overvejer i øjeblikket, om franskmanden fortjener at få en ny chance.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Cedric Bakambu fra Beijing Guoan til Tottenham
Note:
Den engelske Premier League-klub er interesseret i at finde en opgradering til Fernando Llorente, som i øjeblikket er reserve for Harry Kane. Det kan dog blive en dyr fornøjelse at hente den 27-årige angriber fra Congo i kinesisk fodbold, da Beijing Guoan i februar betalte omtrent 300 millioner kroner for at købe ham i Villarreal.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: L’Est Republican

Arséne Wenger til Paris Saint-Germain
Note:
Det er efterhånden snart et halvt år siden, at Arséne Wenger meddelte, at han stoppede i Arsenal, og sidenhen har franskmanden ikke fundet sig et nyt arbejde, men Paris Saint-Germain vil nu arbejde på at gøre ham til ny sportsdirektør.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC

Cengiz Ünder fra Roma til Manchester City eller Arsenal
Note:
De to engelske storklubber har vist interesse for den tyrkiske kantspiller, men de ser ikke ud til at kunne lokke ham til England, for han forventes at underskrive en ny kontrakt med Roma.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Lucas Hernandez fra Atlético Madrid til Manchester United
Note:
Manchester United har afgivet et bud på den franske verdensmester, Lucas Hernandez, der har en frikøbsklausul på næsten 600 millioner kroner i sin kontrakt med Atlético Madrid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Gary Cahill fra Chelsea til West Ham
Note: Cahill er kommet et stykke fra fast spilletid i Chelsea efter ankomsten af Maurizio Sarri og er derfor på udkig efter en ny klub. West Ham skulle angiveligt være interesseret i at blive centerstopperens nye arbejdsgiver. 
Sandsynlighed: Middel
Note: Mirror

Leo Santos fra Corinthians til Real Madrid
Note: Real Madrid holder et vågent øje med den brasilianske teenager Leo Santos, der har været fast mand for Corinthians i over et år. Den 19-årige forsvarsspiller blev for nyligt udtaget til Brasiliens U20-landshold og kan altså blive fremtidens mand i kongeklubbens forsvar.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Cavani fra PSG til Atletico Madrid
Note: Atletico Madrid har allerede en fremragende angrebsduo i Griezmann og Costa, men det forhindrer ikke Diego Simeone i at have stor interesse i Edinson Cavni. PSG-skarpretteren har kontraktudløb i sommeren 2020 med den franske storklub, så Atletico kan måske få den 31-årige angriber til en smule rabat.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Paco Alcacer til Dortmund på en permanent aftale
Note: Spanske Paco Alcacer, der er udlejet fra Barcelona til Dortmund, har imponeret stort på få måneder for det øjeblikkelige førerhold i Bundesligaen. Men ifølge Bild bliver Alcacers ophold i Dortmund gjort permanent. Dortmund betaler angiveligt 23 millioner euro for spanieren.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Bild

Superliga

Mere Superliga

Fokus