• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Sylvester Guldberg Røn

Mandagens rygtebørs (opdat.): Ronaldo vil have Manchester United-stjerne til Juventus

Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig her ugens første omgang rygter fra international fodbold.

Af Sylvester Guldberg Røn

Romelu Lukaku fra Manchester United til Juventus
Note:
Romelu Lukaku har flirtet kraftigt med Inter, men står det til superstjernen Cristiano Ronaldo, skal den belgiske angriber ikke til Milano-klubben. Ronaldo ser nemlig meget gerne, at Lukaku i stedet skifter til Juventus.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star

Harvey Elliott fra Fulham til Liverpool
Note:
Han er den yngste spillere nogensinde til at optræde i Premier League, og har fået opmærksomhed fra store klubber som FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City og Arsenal. Nu ser det dog i stedet ud til, at Liverpool overhaler konkurrenterne indenom og henter den 16-årige offensive midtbanespiller.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Ryan Fraser fra Bournemouth til Arsenal
Note:
Det lader til at blive svært for Arsenal at hente Wilfried Zaha, som Crystal Palace tilsyneladende nægter at sælge. Derfor har de genoptaget interessen i Bournemouths Ryan Fraser, som tidligere har været et varmt emne hos the Gunners.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Star 

Harry Maguire fra Leicester til Manchester United
Note:
Manchester United har længe haft snøren ude efter den stærke forsvarsspiller, men har endnu ikke haft held med at lokke Leicester til at sælge. Harry Maguire selv er dog efter sigende klar til at skifte til Old Trafford, og det kan muligvis hjælpe Manchester United i bestræbelserne på at få fingrene i den 26-årige engelske landsholdsspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Kieran Tierney fra Celtic til Arsenal eller Napoli
Note: 
Den 22-årige venstreback Kieran Tierney er en eftertragtet herre efter flere gode sæsoner i Celtic. Det er angiveligt Arsenal og Napoli, der kæmper om skotten, og Napoli skulle være villige til at sælge Mario Rui for at få penge til Tierney-handlen. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Telegraph

Abdou Diallo fra Dortmund til Lyon
Note:
 Lyon mangler stadig af offentliggøre købet af danske Joachim Andersen, men de er angiveligt på rov efter endnu en stopper. De er nemlig interesserede i Dortmunds Abdou Diallo, der også følges af PSG. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Bild

Radamel Falcao fra Monaco til Galatasaray 
Note:
 Radamel Falcao har tørnet ud for Monaco siden 2013, men nu kan det være slut. Hans repræsentanter holder angiveligt møder med Galatasaray, der er interesseret i den 33-årige skarpretter. Der skulle dog også være interesse fra Saudi Arabien og Kina. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: L'Equipe

Dani Ceballos fra Real Madrid til Tottenham
Note:
 22-årige Dani Ceballos spillede en stor U21-slutrunde for Spanien, hvor de gik hele vejen. Nu er Tottenham eftersigende tæt på at lukke handlen med den centrale midtbanespiller. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Estadio Deportivo

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.