2016-03-17 21:34
Foto: Nick Potts/Polfoto

Vi er klar med de seneste rygter fra nogle af verdens største klubber, hvor kampen om de bedste spillere er i fuld gang.

Mauricio Pochettino forlængelse i Tottenham
Note: 
Mauricio Pochettino står til at få sin kontrakt forlænget i Tottenham. Dette ser ud til at ske til sommer, da Premier League-klubben på nuværende tidspunkt ikke vil fjerne fokus fra kampen om mesterskabet. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Evening Standard

Fernando fra Manchester City til Liverpool FC
Note: 
Fernando kan være færdig i Manchester City til sommer. Her har Liverpool forhørt sig hos Premier League-konkurrenterne, men også Porto er et varmt bud på en ny klub
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Fernando Torres fra Atletico Madrid til Monterrey
Note: 
I den mexicanske liga kan man være på vej med en stor signing. Her jagter Monterrey angriber Fernando Torres, der kan sikre holdet yderligere kvalitet helt fremme.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: AS

Yunus Malli fra Mainz til Tottenham
Note: 
I Bundesligaen har Yunus Malli haft en stor sæson hos Mainz. Ti mål i 28 kampe er godkendt som midtbanemand, og nu vil Tottenham hente spilleren for godt otte millioner pund. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily MIrror

Zlatan Ibrahimovic fra PSG til Chelsea
Note: 
Zlatan Ibrahimovic står uden kontrakt til sommer, og her har Chelsea budt i omegnen af 200 millioner danske kroner for den svenske stjerne.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Foot Mercato

Marquinhos fra Paris SG til Chelsea
Note: Chelsea har længe haft et godt øje til Paris Saint Germains talentfulde forsvarsspiller, og nu er London-klubben klar til at intensivere jagten. Marquinhos udtalte tidligere på måneden, at han er tændt på et skifte til Premier League, og det har fået Chelsea ud af busken.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

 

 

 

 

SENESTE NYT...
OP | NED