• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Brøndby og Viking er næsten enige om en lejeaftale, der sender Stefan Gislason til Stavanger frem til 1. august.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Med tonsvis af skader på midtbanen er Viking nødt til at handle hurtigt, hvis de skal hente en ny midtbanespiller, inden transfervinduet lukker ved midnat i morgen aften. Og der er kun et punkt på Vikings dagsorden: En lejeaftale med Stefan Gislason.

- Jeg kan bekræfte, at vi arbejder på at få en lejeaftale i stand med Stefan Gislason frem til 1. august 2010. Der mangler nogle få formaliteter i, at vi er enige med Brøndby. Det er knapt med tiden, og jeg håber bare, at vi når at få det på plads inden transfervinduet lukker, siger Vikings sportschef Egil Østenstad til tipsbladet.dk.

Hvorvidt Viking vil skrive en mere permanent kontrakt med Stefan Gislason, der har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2012, har Østenstad endnu ikke overblik over. Alt sættes ind på at få lejeaftalen i stand.

- Jeg er aldrig sikker, før det er helt på plads. Det er igang, og jeg håber, vi bliver færdige med forhandlingerne, så aftalen kan offentliggøres i morgen. Går aftalen igennem, får vi et halvt år til at se hinanden an, og så må vi se på mulighederne undervejs, siger Østenstad.

Arbejder I på andre løsninger?

- Nej, det er der ikke tid til. Vi arbejder målrettet på den her aftale med Gislason, slutter sportschefen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus