Angrebstalent slog til igen, da Juventus buldrede videre

Moise Kean scorede endnu en gang, da Juventus tirsdag aften tog en sikker 0-2 sejr over Cagliari i Serie A.

Juventus fortsatte den sikre kurs mod det italienske mesterskab, da de tirsdag aften besejrede Cagliari med 0-2 i Serie A. Leonardo Bonucci og unge Moise Kean stor for scoringerne i opgøret.

Gæsterne var første gang farlige efter 11 minutter, da backen Martin Caceres sendte en farlig afslutning afsted mod Cagliari-målet. Keeperen diskede dog op med en flot redning.

Ti minutter senere kom føringsmålet dog. Federico Bernardeschi slog et hjørnespark ind i feltet, og der kom Leonardo Bonucci højest og stangede de forsvarende mestre i front.

Den 19-årige angrebskomet havde flere store chancer på begge sider af pausen, men med ti minutter igen skulle han komme på tavlen for anden kamp i træk.

Rodrigo Bentancur fandt den bomstærke angriber tæt inde under mål, der sikkert sendte kuglen i nettet.

Med sejren har Juventus 18 point ned til Napoli på andenpladsen i Serie A. Cagliari ligger nummer 13.