• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen

Chievo-dansker er blevet mere kynisk

Chievo-dansker er blevet mere kynisk
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Et halvt år i italiensk fodbold har gjort danske Anders "AC" Christiansen mere moden og kynisk i sit spil.

Af Kenneth Jensen

Han skiftede i januar fra FC Nordsjælland til italienske Chievo, der sikrede sig endnu en sæson i Serie A. Søndag går det så løs igen, for Anders "AC" Christiansen og Chievo. Serie A skydes igang igen, og i år er Anders Christiansen den eneste danske i Serie A - hvis man fraregner Morten Knudsen, der ikke har fået debut på førsteholdet i Inter.

Chievo er søndag ude mod Empoli, og her håber Anders Christiansen på at være i startopstillingen. I foråret var der ikke voldsomt med spilletid til midtbanespilleren, men han har rykket sig og har fået fint med spilletid i opstarten.

- Jeg er blevet mere kynisk, end da jeg tog af sted. Det handler om at vinde og om at træffe rigtige beslutninger så ofte som muligt i løbet af kampene: At man ikke prøver at drible som sidste mand eller tage chancer i opspillet: Det handler om at vinde, og hvordan er i og for sig lige meget. Man skal begå de frispark, der skal begås, siger Anders Christiansen til metroxpress.

Anders Christiansen spillede i foråret fire kampe for Chievo i Serie A, hvor de to var fra start. Han håber naturligvis på mere spilletid denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus