• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mads Aagurd

Far om Juventus-talents fremtid: Han er glad, hvor han er

Moise Kean er ifølge stortalentets far glad for at være i Juventus, men det er svært at vide, hvad fremtiden bringer.

Af Mads Aagurd

Juventus ruster op forud for den nye sæson, og det kan betyde mindre spilletid for klubbens egne talenter. En af dem er Moise Kean, men den unge spillers far understreger, at sønnen lige nu er glad i Juventus.

- Han er glad, hvor han er i Juventus, og hvis klubben vælger at beholde ham, så bliver han. Hvis de vil sælge ham, og han vil til Inter, så ser vi, hvad der sker, siger han til Juvenews.eu.

Samtidig åbner faderen op om den kærlighed, Kean havde til Inter som barn, og derfor er det heller ikke utænkeligt, at han en dag skal tørne ud for Milano-klubben.

Under U21 EM blev Moise Kean bænket af Gigi di Biagio, fordi de kom for sent til et holdmøde, og den beslutning er Jean Kean meget enig i.

- Jeg er helt enig i det. Som træner er man også med til at uddanne, og man er en far for holdet. Di Biagio gjorde det godt, og han har ret til at gøre, som han gjorde. Næste gang ved min søn, at nogle ting gør man ikke, fortsætter han.

Moise Kean er blevet sammenlignet med Mario Balotelli, men faderen har altid forsøgt at opmuntre ham til at se mod spillere som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, mens Mario Balotelli er et eksempel, man bør undgå.

Superliga

Mere Superliga

Fokus