Genoa formøblede tomålsføring mod oprykkere

Genoa var foran 2-0 ved pausen, men måtte i sidste ende nøjes med et point mod Lecce.

Danskerklubben Genoa har haft et skuffende efterår, hvor de har rodet i bunden af Serie A, og søndag eftermiddag bød på endnu en skuffelse.

Forud for søndagens udebanekamp mod Lecce havde Genoa blot vundet én af deres seneste ti kampe i Serie A, og de havde ikke vundet i de seneste fem. Den stime så ud til at blive brudt efter første halvleg, men Genoa faldt sammen i anden halvleg og endte med at måtte nøjes med et point.

Lasse Schöne var eneste dansker i startopstillingen, da Lukas Lerager sad over med en skade, mens Peter Ankersen var på bænken.

Efter en halv times spil kunne Lasse Schöne se holdkammeraten Goran Pandev bringe Genoa foran, og det gjorde angriberen med et fantastisk mål. Lecce-keeperen løb langt ud af målet og clearede bolden, men bolden havnede tæt på banens midte hos Pandev, der tænkte hurtigt og sendte bolden i høj bue over keeperen og i mål.

I halvlegens døende minutter blev føringen også fordoblet, da Goran Pandev fremtvang et straffespark, som Domenico Criscito sendte stensikkert i mål.

Genoa så dermed ud til at være på vej mod en sjælden sejr, men efter pausen gik det helt galt for danskerklubben. Først reducerede Lecces Filippo Falco efter en times spil, og knap ti minutter senere blev Genoa reduceret til ti mand, da Kevin Agudelo blev udvist. Det straffede Lecce få sekunder efter, da Andrea Tabanelli kunne heade udligningen i mål.

Lidt efter blev Genoa også reduceret til ni mand, da målscorer Goran Pandev modtog sit andet gule kort. Genoas ni mand kunne dog forsvare det ene point hjem, og det sluttede 2-2.

Danskerklubben er trods det ene point stadig nummer 18 i Serie A, hvor de ligger til nedrykning.