• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Michael Ehrhorn

Inter slår AC Milan i underholdende derby

Foto: Getty Images

Romelu Lukaku kom på tavlen i et derby fyldt med højdepunkter, da Inter lørdag aften slog rivalerne fra AC Milan.

Af Michael Ehrhorn

AC Milan mod Inter i Serie A. Det er en kamp med garanti for underholdning og masser af historie, og så har det også været et hårdt match for AC Milan, der ikke har vundet de seneste seks indbyrdes møder. Det gjorde de heller ikke lørdag aften, hvor Inter løb med sejren på 2-0.

AC Milan var tæt på en forfærdelig start rundet ti minutter. Riccardo Rodriguez sendte en sløj aflevering tilbage mod Donnarumma i målet, og det var tæt på at gå helt galt. Milan overlevede dog, og det gjorde man også, da Danilo D'Ambrosio kort efter sparkede på opstanderen fra nært hold.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Rutineret portugiser tæt på England

Inter-spilleren Lautaro Martinez fik scoret med ti minutter til pause, men scoringen blev underkendt for offside. I stedet var Suso tæt på at sende Milan i kabinen foran, men profilen måtte se sit forsøg blokeret helt til sidst.

I anden halvleg gik den så ikke længere. Efter bare fire minutter hamrede Marcelo Brozovic bolden mod kassen, og da den blev rettet af snød den fuldstændig Donnarumma i AC Milan-målet. 1-0 til Inter.

Læs også:Juventus overvandt dårlig start

Herfra havde AC Milan det svært, og det straffede Romelu Lukaku til at lukke affæren. Nicolo Barella sendte en god bold til i panden på Lukaku, der på flotteste vis stangede den i netmaskerne.

AC Milan ramte stolpen i slutfasen, men tættere på kom man ikke. 2-0 blev det til Inter, der er  tilbage på førstepladsen i Serie A med 12 point af 12 mulige, hvilket er to flere end Juventus.

Læs også:Dagens Double: Lokalopgør i Milano

Læs også:Avis: Lukaku i voldsomt skænderi med holdkammerat

Læs også:Overraskelsen tæt på: Inter redder uafgjort mod upåagtede tjekker

Superliga

Mere Superliga

Fokus