Juve snuppede ny sejr mod Sassuolo

Juventus sikrede deres 20. sejr i Serie A i denne sæson, da de slog Sassuolo søndag aften.

Juventus har kørt derudaf i Serie A i denne sæson, og det fortsatte de med søndag aften, da de besejrede Sassuolo med 3-0.

I første halvleg scorede Sami Khedira kampens første mål, da han var hurtigst over en retur efter at Sassuolos keeper, Andreas Cosigli, reddede en afslutning fra Cristiano Ronaldo.

Efter pausen var Ronaldo imidlertid heldigere, og denne gang kunne han selv sætte bolden i kassen.

Det gjorde han med et hovedstød efter et hjørnespark med knap tyve minutter igen, og det var hans 18. sæsontræffer i Serie A i denne sæson.

Kort før tid blev det også til slutresultatet 3-0, da Emre Can fik sendt bolden i kassen efter en Ronaldo-assist.

Sejren betyder, at Juventus fortsat er ubesejret i Serie A i denne sæson, og at de holder fast i deres store forspring. De er 11 point foran andenpladsen, Napoli.