• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Sylvester Guldberg Røn

Juventus-forsvarer om Ronaldo: Han har knust mine drømme

Juventus-forsvarer Giorgio Chiellini indrømmer, at hans holdkammerat Cristiano Ronaldo gang på gang har knust hans drømme.

Af Sylvester Guldberg Røn

Cristiano Ronaldo skiftede i sommer tilværelsen i Real Madrid ud med de mangedobbelte italienske mestre fra Juventus. Her har han taget målformen med sig, hvor han er ligaens aktuelle topscorer med 14 sæsonmål. 

Ronaldo har dog gjort det onde ved netop Juventus mere end én gang, senest i Champions League-sæsonen 2017/2018, hvor han med et sent straffesparksmål sendte Juventus ud i semfinalen. Derfor er anfører Giorgio Chiellini glad for, at han nu er holdkammerat med Ronaldo.

- Cristiano har scoret utroligt mange mål mod os, og han har knust mine europæiske drømme mange gange. I Cardiff, i Madrid og i Torino. Før var Champions League blot en drøm for os, men med Ronaldo, verdens bedste spiller, er det pludseligt et realistisk mål, siger Chiellini til BBC. 

Chiellini fortæller samtidig, at Ronaldo er meget inspirerende at træne med hver eneste dag.  

- Cristianos personlighed er inspirerende. Han har nogle fantastiske evner på banen, men også udenfor banen, hans attitude, hans forberedelser og generelt, hvordan han lever sit liv, kan inspirere os alle, siger Chiellini til BBC. 

Juventus er endnu ubesejrede i Serie A i denne sæson. De tager mandag i mod Chievo. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus