• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Milan-træner Massimiliano Allegri vil gerne have den tidligere Chelsea-angriber til San Siro.

Af Ronni Vester

Didier Drogba ser ikke ud til at fortsætte i kinesiske Shanghai Shenhua, hvor den ivorianske angriber gerne vil have ophævet kontrakten. Sker det, vil en lang række klubber stå i kø for at få fat i den fysisk stærke angribers underskrift. 

En af de klubber er AC Milan, der leder efter offensiv forstærkning, efter forhandlingerne med Kaka er brudt sammen. 

Milan-træner Massimiliano Allegri vil i hvert fald gerne have den tidligere Chelsea-spiller til den italienske storklub.

- Storspillere af hans kaliber er altid velkomne. Galliani (vice-præsident, red.) ved, om handlen kan lade sig gøre, siger Allegri ifølge Sky Sports.

Milan-ledelsen har ellers meldt ude, at der ikke kommer store handler her i januar, men på grund af Drogbas situation i Kina er et muligt skifte realistisk.

- En spiller som Drogba vil helt sikkert hæve holdets tekniske niveau. Vi må se, hvad klubben er i stand til. Ellers fortsætter vi som hidtil og håber på at have en god halvsæson, som er vores mål, lyder det fra Milan-træneren.  

Milan er efter en skidt sæsonstart så småt ved at komme i gang, og Rossoneri ligger i øjeblikket på en 6. plads med ni point op til Lazio på den Champions League-givende tredjeplads.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020