2017-06-17 18:26
Foto: Lars Ronbog/GettyImages

Antonio Rudiger har oplevet det på egen krop og forstår ikke, hvorfor der ikke gøres mere for at bekæmpe racisme i Serie A.

Racisme er stadig et problem i fodboldverden. Blandt andet i Italien. 

Der forekommer stadig episoder, hvor spillere udtaler sig racistisk, ligesom nogle fans laver abelyde på tilskuerpladserne. Det har Romaspilleren Antonio Rudiger mærket på egen krop. Og han forstår ikke, at der ikke gøres mere for at forhindre det.

- Jeg har været udsat for abelyde i flere kampe, og der blev ikke gjort noget, sagde den tyske landsholdsspiller på en pressekonference forud for Confederations Cup i Rusland. 

- Jeg forstår ikke manglen på indgreb. Man er nødt til at gøre noget ved det. Dommeren burde fortælle stadionspeakeren, at han skal give tilskuerne en advarsel. Hvis de så fortsætter, ville det være fint med mig, hvis dommeren afbrød kampen.

Det er langt fra første gang, at emnet tages op i den italienske liga. I foråret forlod Pescaras Sulley Muntari banen i kampen mod Cagliari, fordi dommeren gav ham gult kort for at påtale tilskuernes racistiske tilråb.

SENESTE NYT...
OP | NED