• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

VM-profil bekræfter: Jeg havde et tilbud fra United i sommer

Den kroatiske landsholdsspiller Ivan Perisic åbner nu op for, at han rent faktisk havde muligheden for at skifte til Manchester United inden denne sæson.

Af Oliver Okstrøm

I sommer blæste det med rygter om, at den kroatiske VM-finalist Ivan Perisic var på vej til Manchester United. Det skete dog aldrig, da han i stedet valgte at blive i italienske Inter i denne sæson.

Men nu er det kommet frem, at der rent faktisk var en mulighed for ham, og at rygterne ikke var kommet af sig selv. Det fortæller Perisic selv om i et interview med det engelske magasin FourFourTwo.

- Det er sandt, at jeg fik et tilbud fra Manchester United, som lå på bordet, og jeg var tæt på at forlade Inter, men jeg valgt at blive. Som jeg sagde, så var det Luciano Spallettis (Inters træner red.) udholdenhed, der fik mig til at blive og spille en stor rolle. I fodbold er det de små detaljer, der er nøglen, fortæller kroaten.

Han lægger dog ikke skjul på, at interessen fra den nu daværende United-manager Jose Mourinho var noget, som gjorde ham glad.

- Det er en bekræftelse af det hårde arbejde og gode præstationer, som man har lavet. Jeg er stolt over, at han har en god mening om mig, og det motiverer mig til at arbejde og træne hårdt for at opnå det bedste, forklarer Perisic.

Prisen på Perisic skulle angiveligt have været på 375 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus