Rosenborg tæt på køb af dansk midterforsvarer
2016-01-12 17:50

Mads Hvilsoms skifte til Brann burde næsten ikke kunne lade sig gøre, fastslår norsk agent, der var inde over handlen med Braunschweig.

Mads Hvilsom skal det kommende halvandet år slå sine folder i norsk fodbold, efter at Brann i sidste uge hentede danskeren i Eintracht Braunschweig på en lejeaftale. Hvilsom skiftede forud for denne sæson til tysk fodbold efter en imponerende tid i Hobro IK, men offensivspilleren har ikke haft meget succes syd for den danske grænse.

Nu skal han rejse sig i norske Bergen, og aftalen med Brann kom i stand ved hjælp af to agenter, norske Stig Lillejord og danske Brian Steen Nielsen. Førstnævnte kalder det noget af et scoop, at Brann har fået fingrene i Hvilsom.

- Hvilsom var en næsten umulig spiller at hente for Brann. Skiftet var ikke blevet til noget, hvis jeg ikke havde gjort nogle taktiske manøvrer, siger Stig Lillejord ifølge Aftenposten.

Brian Steen Nielsen forklarer, at udsigten til mere spilletid var det primære i Mads Hvilsoms valg af Brann.

- Mads havde en fantastisk sæson i Hobro, som gjorde, at han blev solgt til Tyskland. Efterfølgende blev det ikke til så meget spilletid i Eintracht Braunschweig. Mads er typen, der kan lide at tage kampen op, men det skal ikke være urealistisk at få spilletid. Derfor blev det Brann, siger den tidligere sportschef i AGF, der nu slår sine folder som agent.

Mads Hvilsom scorede 16 mål i Superligaen for Hobro, inden han skiftede til tysk fodbold.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?