• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Malmö FF-dansker ramt af ny skade: Måtte hjælpes fra træningsbanen

Han var på vej tilbage fra en skade, men danske Lasse Nielsen fra Malmö FF blev under tirsdagens træning ramt af en ny skade. Han måtte således hjælpes fra træningsbanen.

Af Kenneth Jensen

Forsvarsspiller Lasse Nielsen blev ledbåndsskadet i sit knæ i sæsonens første kamp mod Häcken i april. Siden har han arbejdet på at komme tilbage på grønsværen, men nu er der mere dårligt nyt for den tidligere Gent-, NEC og AaB-spiller, der formentlig må vente en del tid, før han endegyldigt kan trække i spillertøjet igen.

Den 31-årige dansker kollapsede under tirsdagens træning med smerter i det ene ben og måtte hjælpes fra træningsbanen, skriver det svenske medie Sydsvenskan.

Det er en måneds tid siden, at Lasse Nielsen blev skadet i sit knæ, og tirsdag var han i den sidste del af selvtræningen, inden han efter planen skulle indgå i træning med holdet igen, men under sin træning gik Lasse Nielsen dog i græsset og måtte hjælpes fra banen.

Danskeren kunne ifølge det svenske medie ikke støtte på sit ene ben, og frygten er nu, at han er blevet alvorligt skadet, og altså kan være væk fra fodboldbanen i noget tid.

Lasse Nielsen har i 2019 udover de 58 minutters fodbold mod Häcken spillet to gange Europa League-kampe mod Chelsea.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.