• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AaB-direktør bekræfter: Holder øje med tidligere profil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rasmus Thelander er en spiller, som AaB holder øje med, afslører sportsdirektør Allan Gaarde.

Af Victor Risager

I løbet af de senere år har AaB flere gange hentet tidligere spillere tilbage til Nordjylland, og så sent som sidste sommer skiftede Lucas Andersen tilbage til AaB efter flere år i udlandet. 

Denne sommer kan endnu en tidligere AaB-profil vende hjem. I starten af juni kunne BT således skrive, at AaB arbejder på at hente forsvarsspilleren Rasmus Thelander, der spillede 75 kampe for AaB fra 2012 til 2015, fra Vitesse. 

Læs også: Avis: AaB arbejder på at hente Thelander hjem

Nu bekræfter AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde, at klubben holder øje med spillere, der før har været profiler i klubben, og at en af dem, de holder øje med, er Rasmus Thelander. 

- Vi holder selvfølgelig øje med spillere, der har gjort det godt for os tidligere, og heldigvis er der også mange af dem, der selv har lyst til at komme hjem og forstærke os. Selvfølgelig er Rasmus en af de spillere, vi holder øje med, men om det nogensinde bliver til noget, ved jeg simpelthen ikke endnu, siger Allan Gaarde til Nordjyske.

Derudover fortæller sportsdirektøren, at AaB har identificeret nogle transferemner, men at de ikke er tæt på at præsentere forstærkninger. Der har også været konkret interesse for et par AaB-spillere, men her har buddene ikke været gode nok, lyder det. 

Rasmus Thelander, 27 år, forlod AaB til fordel for græske Panathinaikos i 2015 og har også spillet i schweiziske FC Zürich, før han sidste sommer kom til hollandske Vitesse. Her har han imidlertid ikke fået meget spilletid, og det er blot blevet til 13 kampe for den hollandske klub. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.