• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AaB semifinalenklar i pokalen: Van Weert og Kusk viste vejen

AaB semifinalenklar i pokalen: Van Weert og Kusk viste vejen
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Med to mål af Tom van Weert og to assister af Kasper Kusk var de to meget medvirkende til AaB's pokalsejr over Næstved på 3-1 torsdag aften.

Af Oliver Okstrøm

Pokalturneringen er ved at nå ind i den afsluttende fase, og torsdag aften blev det fjerde og sidste hold fundet til semfinalerne i turneringen, da AaB var på besøg hos 1. divisionsklubben Næstved.

Her blev det favoritterne fra Nordjylland, der gik videre efter en sejr på 3-1.

Som kampen skred frem, skulle der ikke mere end syv minutters spil til, inden bolden lå i Næstved-rusen. Her var det Kasper Kusk, der viste klasse med et nydeligt indlæg tæt inde under mål, hvor hollandske Tom van Weert dukkede op og scorede til 1-0.

Inden kampen var 20 minutter gammel blev det til 2-0 for AaB'erne, og endnu engang var det det hollænderen, der viste skarphed foran kassen, da han bankede bolden i mål og fordoblede føringen for de til dagens anledning sølvklædte aalborgenseren.

Det var nu ikke sådan, at Næstved var helt ude af opgøret. Først havde Ahmed Hassan et forsøg, som kyssede overliggeren, og et par minutter inden pausen fik Kristoffer Munksgaard reduceret til 2-1 efter et veludført kontrastød.

Efter pausen kom sydsjællænderne dog ned på jorden igen, da Kasper Kusk lavede sin anden assist i opgøret, da han sendte et frispark ind i feltet til Magnus Christensen, som styrede bolden i kassen til 3-1.

Dermed er AaB klar til semifinalen sammen med Brøndby, FC Midtjylland og OB.

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus