• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AaB udlejer slovakisk skuffelse til Silkeborg: Havde ikke udsigt til spilletid

Filip Lesniak udlejes i den kommende sæson fra AaB til Silkeborg IF. Derefter udløber hans kontrakt i Aalborg.

Af Anders Dehn

Det begyndte fint, men så gik det i stå. 

Filip Lesniak var fast mand i sin første tid i AaB, men i efterhånden lang tid har han haft svært ved at spille sig på holdet. Også i den kommende sæson havde han udsigt til en reserverolle, og derfor har AaB sendt ham på græs hos Silkeborg IF.

Det er dog ikke en af den slags lejemål, hvor klubben håber at få en stærkere spiller tilbage om et år, for Lesniaks kontrakt med AaB udløber, når lejeaftalen også gør.

- Filip fik en god start i AaB og spillede næsten alle kampe i sin første sæson i klubben. Siden har det ikke udviklet sig, som hverken vi eller Filip havde håbet. Derfor ser vi lejemålet til Silkeborg I.F. som den rigtige løsning, for Filip har brug for at spille førsteholdsfodbold, og det havde han ikke udsigt til i AaB, siger sportsdirektør Allan Gaarde.

23-årige Lesniak kom til AaB for to år siden og nåede 44 kampe for klubben. Før det var han på kontrakt i Tottenham Hotspur. Nu tager han så afsked med Nordjylland.

- Jeg vil gerne sige tak til alle i AaB. Ikke mindst holdkammeraterne, trænerstaben og administrationen. Jeg havde en god begyndelse i klubben, og selvom det har været hårdt ikke at spille i det seneste halve års tid, har jeg været glad for at være en del af klubben, og jeg ønsker AaB alt det bedste, siger Filip Lesniak

Han og SIlkeborg åbner Superliga-sæsonen ude mod Brøndby IF på søndag. AaB møder Lyngby BK i sin sæsonpremiere samme dag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus