Der skulle have været indkøb ét ton pølser og endnu mere øl til kvindelandskampen i Horsens, men efter den er blevet aflyst, har AC Horsens sikret sig, at klubben ikke står med en økonomisk lussing.

Der er kun tre dage, til det danske kvindelandshold skulle have mødt Hollands ditto i en EM-revanchekamp i Horsens, men tidligere tirsdag kunne DBU fortælle, at kampen er aflyst. 

Superliga-klubben AC Horsens skulle have stået for salg af mad og drikke i boderne på stadion, men det bliver der altså ikke noget af nu. Klubben slipper dog for at stå med et stort parti øl og pølser, som den ikke kan bruge.

Horsens Folkeblad skriver, at AC Horsens havde kalkuleret med at indkøbe ét ton pølser og en endnu større mængde øl til landskampen, men selv om vi er ganske tæt på kampdagen, slipper klubben for at betale en masse penge for mad og drikke, der ikke kan bruges.

- Vi var klar over, at der kunne være en risiko for aflysning, så jeg har ikke bestilt noget. Vi har så gode leverandører, at vi havde en aftale om, at vi kunne få leveret med 24 timers varsel, siger Jens Lerche, der er ansvarlig for lounge og bodsalg i AC Horsens, til Horsens Folkeblad.

Hvis AC Horsens havde fået leveret pølserne i denne uge, skulle de ligge forholdsvis længe inden Superliga-holdets næste hjemmekamp. Det er nemlig først 23. september mod FC Helsingør, altså om 11 dage.

Hvad angår kvindelandsholdet, så skal det i kamp allerede tirsdag om en uge. Det opgør er ikke en venskabskamp, der bare kan aflyses. Det er nemlig første kamp i VM-kvalifikationen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO