Brøndby bliver tilbudt mange spillere: Lige et halvt niveau højere
2016-01-18 13:52
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Brøndby-emnet Vanja Vucicevic har sendt sin far til Danmark for at se på forholdene, og serberen er interesseret i et skifte.

Alt imens at der er massiv afgang fra Brøndby i dette transfervindue, hvor to spillere indtil videre har sagt farvel, og Dario Dumic står til at blive den tredje, har de blå-gule stadig til gode at tilføje nye spillere til holdkortet.

Det er dog ikke fordi, der ikke har været spekuleret i nye spillere til Brøndby.

Af de mere konkrete spekulationer kan nævnes den 17-årige serber Vanja Vucicevic, der til dagligt tørner ud for FK Cukaricki i hjemlandet. Angriberen scorede i efteråret 16 mål og lavede otte assists for klubbens ungdomshold, hvilket altså har vakt Brøndbys interesse. Og chancerne er gode for, at Vanja Vucicevic havner i Danmark. Det fortæller spillerens agent, der dog ikke ønsker at snakke konkret om Brøndby. Tipsbladet.dk erfarer imidlertid, at Brøndby er største bejler til angriberen, og at dennes far har været et smut forbi den københavnske Vestegn.

- Der er danske klubber, der kigger på ham, og han synes, Danmark er spændende. Spillere fra Balkan-området skal ofte bruge et mellemspring, før de eksempelvis kan tage til Premier League, og i den forbindelse en Skandinavien samt Holland og Belgien altid interessante, siger Amedeo Seker til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Hans far har været i Danmark for at se på forholdene, og det ser lovende ud. Vi må se, hvad der sker. Det er jo stadig en meget ung gut, vi har med at gøre.

Det serbiske medie Sportske var først med historien om, at Brøndby har et godt øje til Vanja Vucicevic, og i den forbindelse blev et beløb på en million euro – 7,5 millioner kroner – bragt i spil. Et beløb, de færreste havde tiltro til var det rigtige, og dette afvises da også blankt af spillerens agent.

- Jeg kan sige med sikkerhed, at det beløb, der har været nævnt, er alt for højt sat, fastslår Amadeo Seker.

Du siger, at Danmark er interessant for Vanja. Arbejder I på et skifte i dette transfervindue eller til sommer?

- Ingen kommentarer.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO