• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

AGF-legende føler med Stage: Tror ikke nogen havde forventet sådan noget

AGF-legenden, der selv har prøvet at skifte fra det aarhusianske til en rivaliserende klub, føler med Jens Stage, der i weekenden har fået udøvet hærværk mod sin lejlighed i Aarhus.

Af Kristian Porse

Jens Stage skiftede denne sommer fra AGF til FC København, som han søndag fik sin officielle debut for i sejren over OB. 

Men selvom søndagen bød på tre point og debut, så har det bestemt ikke været en rar weekend for den 22-årige midtbanespiller. Mandag kom det nemlig frem, at der er blevet udøvet hærværk mod Stages lejlighed i Aarhus, hvor der blandt andet er blevet smadret en rude. 

Det er endnu uvist, hvem der står bag unoderne, men både AGF og FC København var hurtige til at tage afstand fra episoden, og førstnævnte har understreget, at hvis det er personer med relationer til fanmiljøet i AGF, så vil de modtage livslang karantæne fra klubben. 

Den tidligere AGF-angriber Morten Duncan Rasmussen har selv prøvet at skifte fra AGF til en rivaliserende klub Danmark, da han tilbage i 2006 rykkede teltpælene op og drog til Brøndby. Han kender til utilfredsheden blandt fansene, men han havde aldrig forestillet sig, at det ville føre til episoder som den, Jens Stage har været udsat for. 

- Når man tager et skifte, så ved man godt, at det ikke er alle mennesker, der bliver lige begejstrede. Men jeg tror ikke, der er nogen, som havde forventet, at sådan noget her ville ske, siger han. 

- Det er at gå ud over alle grænser, og det er forfærdeligt, at der er nogle mennesker, som kan finde på at gøre sådan noget, siger han ifølge BT

Duncan siger yderligere, at man selvfølgelig ikke kan konkludere, at det er AGF-tilhængere, før man har fundet personerne bag hærværket. 

Morten Duncan Rasmussen nåede at spille 67 kampe for AGF, hvori han scorede 36 mål. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus