• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

AGF sikrede sig ny Superliga-sæson med sen sejr mod SønderjyskE

AGF skulle blot bruge ét point for at sikre sig mod nedrykning, men til allersidst fik aarhusianerne hevet tre point i land.

Af Morten Jørgensen

David Nielsen går altid på banen for at vinde, men mod SønderjyskE kunne han nok leve med ét point, og det var til at se. 

I denne sæson har Casper Højer Nielsen gentagne vist, at han besidder en farlig venstre fod, og efter 17 minutter sendte venstre backen et frispark ind i feltet, og forsøget endte med at stryge hele vejen i netmaskerne uden at blive rørt, selvom Jens Stage hævdede at røre bolden undervejs.

AGF havde dermed bragt sig i en god position mod SønderjyskE, men blot tre minutter senere stod Christian ”Greko” Jakobsen helt umarkeret bagerst i feltet efter et fladt indlæg fra Johan Absalonson, og den tidligere Brøndby-spillede tøvede ikke med at sparke til bolden, som Kamil Grabara end ikke nåede at smide sig efter.

Kampen blev spillet i et anstændigt tempo, og først sendt begyndte SønderjyskE at jagte sejren. Efter pausen var der ikke mange chancer, og særligt AGF virkede fint tilfredse med at få ét point ud af opgøret, der ville sikre dem mod at skulle spille nedrykningskampe.

Med en god håndfuld minutter tilbage fik Mart Lieder en friløber, men den formsvage hollænder misbrugte forsøget, og i stedet kunne David Nielsen ånde lettet op.

To minutter før tid kom Marcel Rømer for sent i en tackling, og SønderjyskE-spilleren måtte tidligt i bad efter at have fået vist det røde kort. Temperamenterne kom i kog i begge lejre, og blot få øjeblikke senere tog Mustapha Bundu sagen i egen hånd, afdriblede et par spillere og sparkede bolden i netmaskerne. 

AGF havde ikke spillet nogen god anden halvleg, men i sidste ende tog hjemmeholdet en 2-1-sejr, der nu sikrer dem et stort forspring ned til AC Horsens. SønderjyskE risikerer i stedet at ryge ned på sidstepladsen i gruppen. 

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus