AGF-stopper begejstret over effektiviteten

Niklas Backman mener, at AGF leverede en tæt på perfekt indsats i sejren på 4-2 over FC Nordsjælland.

AGF sejrede lørdag 4-2 over FC Nordsjælland i en testkamp, hvor De Hvide endda førte 4-0 ved pausen.

Centerstopper Niklas Backman havde heller ikke svært ved at finde de positive gloser frem efter kampen.

- Det var perfekt og godt at se, at vi var så effektive i dag. Det har vi døjet lidt med i efteråret, så det er godt at se, at vi viser det her i opstarten. Jeg ærgrer mig selvfølgelig over de to mål, vi lukker ind efter pausen. Men godt at vinde, og jeg synes, at alle viser gode takter i dag.

AGF gav også adskillige unge spillere chancen for at vise sig frem, og ifølge den svenske forsvarsspiller greb de muligheden.

- De unge spillere gør det rigtig fint, og selvom vi reelt taber anden halvleg 0-2, så kan man ikke sætte en finger på de unges indsats i dag. Og man må bare rose FCN for, at de straffer os på deres muligheder i 2. halvleg. Heldigvis holdt vi den hjem, for selv om det blot er en testkamp, så vil vi altid gerne vinde, siger Backman.