• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Albæk om Sønderjyske-skifte: Vil opbygge en vinderkultur

Foto: Getty Images

Mads Albæk er meget motiveret for sit skifte til Sønderjyske, hvor han vil være med til at opbygge en vinderkultur.

Af Sylvester Guldberg Røn

Sønderjyske præsenterede tidligere på transfervinduet noget af et scoop, da Mads Albæk blev præsenteret som ny spiller i klubben. Albæk blev hentet i tyske Kaiserslautern, og han vender tilbage til Superligaen efter seks år i udlandet. 

I Sønderjyske bliver Albæk genforenet med flere tidligere FC Midtjylland-spillere og sin tidligere træner i selvsamme klub, Glen Riddersholm. Sønderjyske overlevede i sidste sæson, men sønderjyderne fik en del færre point, end hvad der blev forventet. Det vil Mads Albæk lave om på. 

- Jeg vil gerne hjælpe klubben med, at vinderkulturen den skal helt op, og vi skal tro på, at vi kan vinde i samtlige kampe, uanset om vi spiller ude eller hjemme.

- Mit første mål er at få en bedre sæson end sidste år for SønderjyskE. Personlig er det ' bare' at hjælpe til, så vi vinder nogle flere kampe, og måske på lidt længere sigt kan spille noget underholdende fodbold samtidigt med, at vi husker på de sønderjyske dyder, siger Mads Albæk til JydskeVestkysten

29-årige Mads Albæk har været forbi Reims, IFK Göteborg og Kaiserslautern siden skiftet fra FC Midtjylland. Han har desuden spillet en enkelt landskamp for Danmark. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.