• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Albæk om Sønderjyske-skifte: Vil opbygge en vinderkultur

Mads Albæk er meget motiveret for sit skifte til Sønderjyske, hvor han vil være med til at opbygge en vinderkultur.

Af Sylvester Guldberg Røn

Sønderjyske præsenterede tidligere på transfervinduet noget af et scoop, da Mads Albæk blev præsenteret som ny spiller i klubben. Albæk blev hentet i tyske Kaiserslautern, og han vender tilbage til Superligaen efter seks år i udlandet. 

I Sønderjyske bliver Albæk genforenet med flere tidligere FC Midtjylland-spillere og sin tidligere træner i selvsamme klub, Glen Riddersholm. Sønderjyske overlevede i sidste sæson, men sønderjyderne fik en del færre point, end hvad der blev forventet. Det vil Mads Albæk lave om på. 

- Jeg vil gerne hjælpe klubben med, at vinderkulturen den skal helt op, og vi skal tro på, at vi kan vinde i samtlige kampe, uanset om vi spiller ude eller hjemme.

- Mit første mål er at få en bedre sæson end sidste år for SønderjyskE. Personlig er det ' bare' at hjælpe til, så vi vinder nogle flere kampe, og måske på lidt længere sigt kan spille noget underholdende fodbold samtidigt med, at vi husker på de sønderjyske dyder, siger Mads Albæk til JydskeVestkysten

29-årige Mads Albæk har været forbi Reims, IFK Göteborg og Kaiserslautern siden skiftet fra FC Midtjylland. Han har desuden spillet en enkelt landskamp for Danmark. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus