Allan Gaarde ser gerne, at Edison Flores og Peru kvalificerer sig til VM - ikke mindst af hensyn til nordjydernes investering.

Ud fra en AaB-målestok var det mange millioner, nordjyderne smed efter Edison Flores, da han blev købt af Universitario i sommeren 2016, og det er ikke nogen hemmelighed, at Superliga-klubben håber at få dem alle og flere til retur ved et salg af Flores i fremtiden.

Indtil videre er det ikke meget, Edison Flores har præsteret for AaB, men til gengæld leverer han kontinuerligt for Perus landshold. Edison Flores scorede fem mål for Peru i den sydamerikanske VM-kvalifikation, hvor landet sluttede som nummer fem. Det betyder, at der venter to playoff-kampe mod New Zealand.

Her lægger sportsdirektør i AaB, Allan Gaarde, ikke skjul på, at han holder med Edison Flores og Peru. Ikke mindst af hensyn til nordjydernes investering.

- VM er det ultimative udstillingsvindue, og der er ingen tvivl om, at det er en stor chance for Edison (Flores red.) og for os, siger Allan Gaarde til Nordjyske.

Edison Flores har kontrakt med AaB frem til sommeren 2020. Han står noteret for 29 Superliga-kampe og to mål for nordjyderne. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO