• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kasper Ohmeyer

Anders Due kigger efter andre klubber

Anders Due kigger efter andre klubber
Illustration

Anders Due har set søg nødsaget til at kigge efter andre klubber på grund af de beskedne fremskridt i kontraktforhandlingerne med AaB. 

Af Kasper Ohmeyer

Anders Due har gennem en længere periode været i forhandlinger med AaB omkring en forlængelse af sin kontrakt, som udløber til sommer. 

Men forhandlingerne har indtil nu kun vist meget beskedne fremskridt, og derfor valgte AaB og Anders Due at gemme forhandlingerne væk for en stund og genoptage dem i maj måned. 

- Vi er ikke begyndt at snakke sammen endnu. Vi har en aftale om, vi skal snakke sammen i maj måned, så det er tæt på at være nu, siger Anders Due til tipsbladet.dk. 

Det kom tidligere frem i medierne, at det var kontraktlængden der skilte AaB og Anders Due fra at blive enige. Kantspilleren afviser dog, at det skulle være grunden til, der endnu ikke er blevet skrevet under på en forlængelse. 

- Det var der i hvert fald nogen, der havde skrevet, at det var grunden. Men der var nu flere ting i det end det. Derfor blev vi enige om, at vi ikke kunne blive enige, og så valgte vi at lægge det hele lidt til side. 

Men for 31-årige Anders Due har de langstrakte forhandlinger betydet, at han har været nødt til se sig om efter andre mulige klubber, hvor han kan fortsætte karrieren. 

- Selvfølgelig er AaB stadig en prioritet for mig. Jeg vil gerne forhandle færdigt med AaB og se, hvad vi kan nå frem til. Men det er klart, at sæsonen er snart færdig, og jeg skal have sikret mig et job snart, så selvfølgelig kigger jeg andre steder hen, det er naturligt, siger Anders Due til tipsbladet.dk, men vil ikke kommentere på, om andre klubber har vist interesse. 

- Nu var jeg skadet inden turnerningen startede, og har jeg derfor siddet en del på bænken. Det har naturligvis ikke styrket min position, men det er klart at et fodboldhold, der skal ligge i den bedste halvdel i Superligaen kan ikke nøjes med at have 11 spillere. AaB skal også have en trup, og så må vi se, hvordan jeg passer ind der, siger Anders Due, der samtidig ikke stiller spørgsmålstegn ved, om han er god nok til at være fast mand i AaB. 

- Jeg mener, at hvis jeg er helt klar, starter jeg inde. Men lige nu er jeg på et hold, der vinder mange kampe, og så længe det står på, bliver der ikke ændret på holdet. Sådan er det. Så selvom jeg præsterer godt, når jeg kommer ind, kan jeg ikke ændre så meget på det. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus