• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Brøndby-midtbane strålede i Odense

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem OB og Brøndby IF

Af Victor Risager

OB – Brøndby IF 0-2 (0-1)
Anthony Jung, 0-1 (8’)
Lasse Vigen Christensen, 0-2 (60’)
Marco Lund, rødt kort (83')

Kampens bedste:
OB:

OB leverede ikke deres bedste præstation i opgøret, og af den grund er det ikke nemt at pege på kampens bedste. Dog gjorde indskifter Aron Elis Thrandarson sig positivt bemærket med flere gode aktioner i sin debutkamp for OB. Islændingen var også tæt på at score med et hovedstød i slutminutterne.   

Brøndby IF:
Lasse Vigen var i efteråret præget af skader, men hvis kampen mod OB er en indikation for, hvad der er i vente, går midtbanespilleren et godt forår i møde. Lasse Vigen var her, der og alle vegne på de blå-gules midtbane og var stærk i både det offensive og det defensive. Han kronede også indsatsen med sin første sæsonscoring i Superligaen. 

Læs også:Brøndby Masterclass på prøve: Det bakker jeg 100 procent op om

Også midtbanekollegaen Anis Ben Slimane leverede en flot præstation i sin Superliga-debut, hvor han flere gange viste prøvelser på sit overblik og sine dribleevner.  

Kampens værste:
Der var flere grimme tacklinger i opgøret, og en af dem stod værternes Oliver Lund for. Forsvarsspilleren blev skiftet ind efter 79 minutter, men efter kun fire minutter på banen skulle han forlade den igen, efter at han leverede en grim tackling på Mikael Uhre. 

Oliver Lund får prisen som kampens værste, men holdkammeraten Issam Jebali var ligeledes involveret i flere grimme situationer og kunne også være blevet udvist tidligere i kampen.  

Læs også:Wilczek-afløser spiller for fremtiden: Jeg har det rigtig godt her

Kampens detalje:
Der har været spekuleret meget i, hvem der skal score for Brøndby IF i foråret, efter at de har sagt farvel til Kamil Wilczek og Dominik Kaiser, og forårets første Brøndby-målscorer blev en forsvarsspiller. Anthony Jung udnyttede tidligt i kampen en stor blunder i OB-forsvaret og scorede karrierens formentlig nemmeste mål. Efter et hjørnespark havnede bolden nemlig for fødderne af tyskeren, der blot skulle prikke bolden den sidste meter over målstregen, og det gjorde han altså uden problemer. 

Se målet i videoen øverst i artiklen.

Læs også:10 år er gået: Her er årtiets hold i Superligaen