• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Bedst og værst: Jonsson elskede Horsens' fysiske spil

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på fredagens opgør mellem SønderjyskE og AC Horsens.

Af Mads Bye Marboe

SønderjyskE - AC Horsens 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

SønderjyskE: Eggert Jonsson

Eggert Jonsson har blot spillet fuld tid for SønderjyskE i én kamp i sæsonens første otte runder, men Mads Albæk blev skadet i pokalkampen mod BK Viktoria, og det gav plads til islændingen. Han kvitterede med hårdt arbejde og fysisk styrke i duellerne, hvor han ofte var oppe imod store Ayo Okosun.

Rilwan Hassan var også stærk efter pausen og skal nævnes for en anden halvleg med flere fine aktioner, men Jonsson var bedst over hele kampen.

AC Horsens: Michael Lansing

AC Horsens får brug for en stærk keeper, hvis de vil overleve i Superligaen, og det har Michael Lansing indtil videre været. Amerikaneren har været sikkert førstevalg foran Matej Delac, og han stod endnu en flot kamp fredag aften. Lansing havde blandt andet adskillige redninger på nærgående forsøg fra Mart Lieder.

Kampens værste:

Modsat Eggert Jonsson var den fysiske kamp ikke noget for den lille Marco Rojas, som aldrig fik sat sit aftryk på kampen. Han blev aldrig så chanceskabende, som man før har set ham, og han måtte med omkring 20 minutter tilbage af opgøret lade sig udskifte til fordel for Victor Mpindi, som på den korte tid var mere iøjnefaldende med en række gode tacklinger.

Kampens detalje:

De lækre, tekniske detaljer var der ikke mange af denne fredag aften, men Ayo Okuson tegnede sig for det, der velsagtens kom tættest på. Den langlemmede Horsens-mand undveg en glidende tackling fra Mpindi og lavede efterfølgende tunnel på en SønderjyskE-spiller. Det gav den udlejede FCM-spiller plads, og han var efterfølgende tæt på at kunne sætte en Horsens-chance op i samarbejde med Michael Lumb og Peter Therkildsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus