Bedst og værst: Sent comeback afblæser krise i SønderjyskE

SønderjyskE - Esbjerg 0-1 (0-1)
1-0 Mohammed Dauda 6'

Kampens bedste
SønderjyskE
Sønderjyske lignede et hold, der var på vej ind i en kæmpemæssig krise, da stadionuret viste 78 minutter og 0-1 til Esbjerg. Pludselig ud af det blå dukkede indskiftede Artem Dovbyk op, og sparkede lædderet i kassen. Det gav SønderjyskE et kæmpe boost, og det var startskuddet til et flot comeback. Spillemæssigt var der ikke meget, der fungerede, og så er det jo godt, at man har en indskifter, der kan vende opgøret.

Esbjerg
Mohamed Dauda har haft svært ved at finde vej til netmaskerne for Esbjerg i denne sæson. Mod SønderjyskE kunne han dog ikke undgå at score, da han pludselig stod helt fri efter en dødbold. Ikke et kønt mål, men det er også vigtigt at stå de rigtige steder i en fysisk kamp uden mange chancer. Esbjergs anden offensivspiller Yakovenko havde også en god dag, selvom han ikke kom på måltavlen, men han skabte problemer for Sønderjyskes defensiv.

Kampens værste
Der var mange om buddet hos SønderjyskE søndag eftermiddag. Faktisk var der ikke meget, der fungerede i Haderslev. Banen var forfærdelig, hvilket gjorde det til en meget gri, kamp. Patrick Banggaard så ikke alt for godt ud ved Esbjergs scoring, hvor SønderjyskE snorksov, da gæsterne tog et hurtigt frispark.

Kampens detalje
Der var ikke mange gode aktioner i et meget grimt opgør, men Steffen Gartemann lagde et flot indlæg ved SønderjyskE's udlingning, som blev startskuddet til et sent comeback af hjemmeholdet. Fem minutter før tid fik de nemlig et straffespark, som Christian Jacobsen sparkede i nettet til stor forløsning for Glen Riddersholm og co.