Brøndby fik uafgjort i målrig testkamp

Brøndby vendte i to omgange et truende nederlag, da de mandag spillede 3-3 mod kinesiske Guangzhou Evergrande i en testkamp.

Brøndby IF spillede mandag holdets første testkamp siden ankomsten til Dubai, hvor Superliga-klubben for øjeblikket er på træningslejr. Kampen var speciel, idet hver halvleg varede en time.

Modstanderen var kinesiske Guangzhou Evergrande FC, der har den tidligere Ballon d'Or-vinder Fabio Cannavaro ansat som cheftræner.

Opgøret blev på grund af tæt trafik omkring stadion udsat en time, men da kampen endelig kom i gang, var det kineserne, som kom bedst fra start.

Efter syv minutter stod der allerede 2-0 til Cannavaros tropper, men Brøndby fik svaret hurtigt igen. Fem minutter efter kinesernes 2-0 scoring reducerede Kamil Wilczek, og otte minutter senere udlignede Simon Tibbling med en afslutning i det lange hjørne.

Før pausen kineserne dog foran igen, men i starten af anden halvleg var det Brøndbys tur til at komme godt fra start. Kevin Mensah udlignede nemlig, da han scorede for Brøndby.

Målet blev opgørets sidste, og derfor endte testkampen med 3-3.

Alexander Zorniger stillede med følgende 11 fra kampens start i sin vante 4-1-2-1-2 opstilling:

Bellot - Larsson, Arajuuri, Röcker, Frendrup - Nørgaard - Tibbling, Vigen - Mukhtar - Pukki, Wilczek