• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen & Ole Hoffskov

Brøndby skal have nyt spillerråd og ny anfører

En ny anfører vil blive fundet, når Brøndby-spillerne har fundet et spillerråd.

Af Kenneth Jensen & Ole Hoffskov

Brøndby IF har mange ting på programmet frem mod den kommende halvsæson, og én af de ting, de blå-gule skal kigge på, er valget af en ny anfører.

De danske vicemestre har sagt farvel til den svenske højreback Johan Larsson, der var kaptajn på Vestegnen, og derfor skal der selvsagt udpeges en ny, men der venter også en anden opgave.

Johan Larsson sad i kraft af sin rolle som anfører også i spillerrådet, og også det skal tilføres nyt blod. Det er spillerrådet i Brøndby IF, der vælger anføreren.

- Det bliver samme procedure som i det seneste to-et-halvt år. Spillere vælger et spillerråd, og et af disse medlemmer vil blive udnævnt som kaptajn, siger en kortfattet Brøndby-træner Alexander Zorniger.

Brøndby IF har skiftet en del ud i spillerrådet i løbet af sæsonen, da både Christian Nørgaard og Johan Larsson var medlem. Et andet medlem er Benedikt Röcker, som tilbage i august blev udnævnt som ny viceanfører efter salget af Nørgaard. Den tyske midtstopper er formentlig et godt bud på en ny anfører i Brøndby IF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus