• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Brøndby-træner om sen udligning: Det er jo fra himmel til helvede på 30 sekunder

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Niels Frederiksen var en frustreret mand efter kampen mod Randers, hvor hjemmeholdet får udlignet til 2-2 dybt inde i overtiden og dermed stjal muligheden for, at Brøndby kunne snuppe alle tre point.

Af Kristian Porse

Søndag gæstede Brøndby IF Bio Nutria Park, hvor Randers ventede. Det endte med at blive en målrig affære med en hektisk slutning. De to hold måtte nemlig dele pointene, da Marvin Egho udlignede til 2-2 dybt inde i overtiden. 

Kort tid før Eghos scoring var det ellers udeholdet fra Brøndby, der så ud til at stjæle alle pointene. Michael Uhre scorede nemlig få minutter før Marvin Egho, og derfor var det ifølge Brøndby-træner Niels Frederiksen en ekstra hård skæbne at se Randers udligne til allersidst. 

- Det er jo fra himmel til helvede på 30 sekunder. Skønt at vi får scoret i overtiden, det er et fint mål, og jeg synes også det er fortjent at vi kommer foran. Så opstår der et frispark, hvor vi har en bold der backspinner lidt, rammer overliggeren og så er det jo rene tilfældigheder der afgør, hvem der lige står der, hvor den falder ned. Så vi var lidt i kulkælderen, siger han ifølge 3point.dk.

Yderligere fastslår Brøndby-træneren, at holdet skulle have scoret noget før, da det ville have givet et andet kampbillede. 

Med det ene point i søndagens opgør har Brøndby nu fire point efter to kampe i 3F Superligaen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus