• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Michael Ehrhorn

Dalgaard tæt på SønderjyskE-comeback

Dalgaard tæt på SønderjyskE-comeback

Thomas Dalgaard kæmper endnu med sin skade, men håber på at være klar efter landsholdspausen.

Af Michael Ehrhorn

I SønderjyskE har man fået en flot start på den nye sæson. Klubben står noteret for 12 points i syv kampe, og det rækker til en aktuel andenplads i Alka Superligaen. Her har flere leveret, og blandt dem er angriber Thomas Dalgaard. Den en periode har profilen dog været ude men en skade, som har drillet Dalgaard i de seneste runder. 

Hovedpersonen selv glæder sig dog over en flot start på den nye sæson, mens han ærgrer sig over at være kommet i tidlige problemer: 

- Jeg synes, vi har fået en rigtig god start på den nye sæson. Desværre røg jeg personligt ind i en skade, der så har betydet, at jeg har siddet over i et par kampe for at blive helt klar igen. Det går heldigvis fremad, men jeg har stadig en lille smule ondt i knæet, siger Thomas Dalgaard til klubbens hjemmeside. 
 
Angriberen håber dog på at være sin skade kvit efter landskamppausen: 
 
- Det er som sagt en drilsk skade, men jeg håber, at jeg har lagt det værste bag mig, og kan vende stærkt tilbage med forhåbentlig flere mål i SønderjyskE-trøjen. I forhold til hvornår jeg er klar, håber jeg, at jeg er klar igen til Randers-kampen om en uges tid, vurderer Dalgaard.
 
Thomas Dalgaard åbnede sæsonen med et brag, da han med to træffere nedlagde FC Nordsjælland i premieren. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.