• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Dommer om døde rotter: Første gang jeg er stødt på noget så makabert

Dommer om døde rotter: Første gang jeg er stødt på noget så makabert
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Michael Tykgaard passede fløjten, da FC København vandt 1-0 ude over rivalerne Brøndby, og heller ikke han havde oplevet noget så klamt som de rotter, der blev kastet mod FCK-spillerne som Ludwig Augustinsson.

Af Kenneth Jensen

FC København kunne glæde sig over de tre point, der med sikkerhed har afgjort topstriden i Superligaen, da klubben vandt 1-0 ude over Brøndby mandag, men det er nu ikke det, der har trukket de største overskrifter efter kampen. Det er de døde rotter, som ukendte personer fra Brøndbys endetribune smed ned mod FC Københavns Ludwig Augustinsson, der var på vej ud for at sparke et hjørnespark.

Og mens spillerne syntes det var ret så klamt, så melder derby-dommer Michael Tykgaard sig i koret af personer, der ikke syntes, det var det fedeste at opleve på en fodboldbane.

- Jeg har umiddelbart ikke oplevet noget lignende. Det er første gang, at jeg er stødt på noget så makabert. Døde rotter altså ... Man kan sidde og fundere over, hvor de har gemt dem henne, siger Michael Tykgaard til BT.

Dommeren fortæller videre, at der i kamprapporten er noteret de døde rotter, men at spillet og kampen aldrig var i fare for at blive aflyst, fordi det ikke var til fare for spillere eller tilskuere.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus