• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

EfB-profil spillede uvant position mod Danmark: Synes egentlig det gik okay

Foto: Anita Graversen/Getty Images

Lasha Parunashvili havde udfordringer mod Danmark, men han var egentlig nogenlunde tilfreds med sin egen præstation.

Af Morten Jørgensen

Mandag aften endte det med en mindre øretøve til det georgiske landshold, der var en tur i Parken for at spille EM-kvalifikationskamp mod Danmark.

Det var et amputeret georgisk mandskab, der stillede op på grønsværen, og det havde blandt andet givet plads til Lasha Parunashvili, som fik sin første kamp fra start på landsholdet – men det var i en lidt uvant position.

Esbjerg fB-profilen er normalt den mest defensive midtbanespiller – en 6’er – men mod Danmark havde han fået rollen som 8’er, og det gav ham nogle udfordringer.

- Jeg synes egentlig, at det gik okay. Mest i anden halvleg, da jeg fik lidt flere bolde at arbejde med, men jeg havde det svært, fordi jeg spillede på en uvant position. Det var en svær kamp, fordi vi mødte et godt dansk hold, og fordi vi manglede fem-seks af vores bedste. Men for mig var det stort at være med. Det var min første turneringskamp fra start for det georgiske A-landshold, fortæller han til Jydske Vestkysten.

Der venter nu 14 fridage på den georgiske midtbanespiller, inden han skal melde sig på de vestjyske træningsbaner, hvor størstedelen af truppen allerede starter træningen frem mod næste sæson mandag den 17. juni.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.