Egholm om SønderjyskE-nederlag: Den gør ondt

SønderjyskEs forsvarsspiller og super-sub, Anders Egholm, ærgrer sig over nederlaget til AC Horsens.

SønderjyskE første 1-0 ved pausen, og så ud til at have AC Horsens i sækken, men i anden halvleg vendte billedet, og så måtte Egholm og holdkammeraterne rejse hjem med et nederlag.

Anders Egholm kom ind i kampens slutning som angriber, men han formåede ikke at ændre på stillingen, og det ærgrer ham.

- Det var en kamp, vi gerne ville vinde, og vi var tæt på, så det er ærgerligt, det er det, sagde han til TV3 Max efter kampen.

Selvom SønderjyskE med en sejr ville spille sig ind i kampen om en plads i Mesterskabsslutspillet, så er Anders Egholm fortrøstningsfuld om, at det stadig kan lade sig gøre efter en række gode præstationer den seneste måned.

- Heldigvis har vi haft en okay periode, hvor vi har gjort det fint, men den (nederlaget red.) gør ondt synes jeg, slutter han.

SønderjyskE har med nederlaget i dag seks point op til AC Horsens og fem point op til FC København på den afgørende sjetteplads.

De forsvarende mestre spiller mod AaB, som også er inde i kampen om en plads i Mesterskabsslutspillet, på søndag.