• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

Esbjergs sportsdirektør: Transfervinduet er lukket for os

Foto: Jan Christensen // Getty Images

Sportsdirektør Jimmi Nagel siger før AGF-opgør, at man er tilfreds med truppen, og at Esbjerg fB er færdig med at handle i dette transfervindue.

Af Anders Friis Daugbjerg

Mange sportsdirektørere har ufattelig travlt inden transfervinduet i morgen, mandag, men Esbjergs sportsdirektør, Jimmi Nagel, har ikke så travlt, at han ikke kunne stille op til interview med TV3-sport inden søndagens kamp i Aarhus. Hos Esbjerg er transfervinduet nemlig lukket, da men er fuldt ud tilfreds med den trup, man råder over.

- Vi er glade for den trup vi har, så ja det er nok lukket for os (transfervinduet), medmindre der sker noget jeg ikke ved noget om, siger Jimmi Nagel til TV3-sport.

Esbjerg har tidligere på ugen hentet den ghanesiske angriber Mohammed Dauda på et sæson-langt ophold, men det skulle ifølge Nagel altså være den sidste handling for klubben i denne omgang.

Superliga

LIVE: AaB misbruger kæmpechance

Esbjerg fB kæmper for livet i ligaen, og AaB skal forsøge at tage et stort skridt mod top-6. Følg den spændende kamp ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.