• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FC Midtjyllands storindkøb før forårsstarten: Vi er, hvor vi skal være

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Anders Dreyer og FC Midtjylland kunne ikke have fået en bedre generalprøve for foråret, da holdet bankede Jiangsu Suning 6-0. Ifølge januarindkøbet er Superligaens førerhold klar til, at det går løs.

Af Anders Dehn

At dømme ud fra holdets sidste testkamp er FC MIdtjylland så klar til Superligaens genstart, som holdet kan være. Det slog Jiangsu Suning 6-0, og dermed fik Anders Dreyer og co. bekræftet det, der var spillerens indtryk i forvejen, siger han til Herning Folkeblad.

Dreyer var FC Midtjyllands store januarindkøb, købt fri af Premier League-klubben Brighton og frisk fra et succesfuldt efteråret med U21-landsholdet. Han kom selv på måltavlen (igen), da Superligaens førerhold bankede sin kinesiske modstander, og han ser frem til årets første gældende kamp.

Læs også:FC Midtjylland bankede kinesere i sidste testkamp

- Vi får bekræftet, at vi er, hvor vi skal være med en cleansheet, en masse mål og godt fodboldspil. Vi er klar, siger Anders Dreyer til Herning Folkeblad.

Den tidligere Esbjerg-spiller scorede selv til 3-0 mod Jiangsu Suning. På det tidspunkt havde Mikael Anderson allerede bragt de danske vicemestre foran 1-0 og 2-0. Senere blev også Awer Mabil dobbelt målscorer, mens Evander rundede ydmygelsen af til sidst.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Dermed satte FC Midtjylland et resultatmæssigt punktum for en opstart, der har budt på en række storsejre og et par fejltrin. Holdet har både slået Esbjerg fB 4-1, Hammarby 4-0, Shandong Luneng 2-0 og altså Jiangsu Suning 6-0, men også tabt 3-2 til Silkeborg IF og 1-0 til FC Fredericia, dog med et temmelig ungt hold.

Januarindkøbet Dreyer har vist tegn på, at han er gledet smertefrit ind på FC Midtjyllands med fire mål i de fem testkampe. 

FCM spiller forårets første Superliga-kamp næste mandag klokken 19 mod Lyngby Boldklub.

Læs også:FCM har hægtet Brøndby af: Her er Superliga-klubbernes spillerbudget

Læs også:Alt om FC Midtjylland: Topholdet har lavet store indkøb i jagten på guldet

Læs også:Endnu en sejr: FC Midtjylland slog Marouane Fellainis hold