• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

FCK's flyvende Falk: Fokus er på Vejle

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge Rasmus Falk er FCK-truppen skuffet efter Vendsyssel-kampen, men nu er fokus på weekendens kamp mod Vejle.

Af Sylvester Guldberg Røn

Det var de færreste, der havde regnet med, at Vendsyssel kunne stille noget op, da de mandag mødte det formstærke førerhold FC København på udebane. Vendelboerne tog dog højst overraskende et point, da de med en mand i undertal fik 1-1 i Telia Parken. 

Rasmus Falk stod for hjemmeholdets udligning, og det var anden kamp i træk, at Falk lavede et flot solomål. Skuffelsen i truppen er stor ifølge Falk, men førerholdet skal videre i teksten, og det skal ske allerede søndag. 

- Vi er ikke tilfredse med resultatet eller præstationen mod Vendsyssel, og vi er alle meget motiverede for at rejse os med det samme. Nu er alt fokus rettet ind på at slå Vejle på søndag, og vi vil rigtigt gerne give vores fans en god oplevelse. Hvis vi rammer det niveau, vi kan og skal på hjemmebane, så er jeg sikker på, at resultatet følger med, og vi får tre vigtige point, siger Rasmus Falk til FC Københavns hjemmeside. 

Med det ene point er FC Københavns forspring til FC Midtjylland skrumpet til et enkelt point. FCK tager i mod Vejle på søndag kl 17.00. 

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus