• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCM-stopper: Jeg drømmer om at spille for Liverpool

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland-spilleren Rasmus Nicolaisens ultimative drøm er én dag at kunne trække i en Liverpool-trøje.

Af Ole Hoffskov

De fleste danske fodboldspillere drømmer om en karriere i udlandet, og det gør FC Midtjylland-spilleren Rasmus Nicolaisen også. Han drømmer tilmed stort.

Den 22-årige forsvarsspiller forlængede for nyligt sin kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2023, så der er intet, der tyder på, at han snart er fortid i klubben, men den dag, det sker, håber han, at det skyldes, at han har spillet sig til en stor kontrakt i udlandet.

Allerhelst i én bestemt klub. 

- Min helt store drøm er at komme til at spille for Liverpool FC. Men jeg ved godt, at det næppe sker i morgen. Nu skal jeg lige vise den danske fodboldverden, hvem jeg er, siger Rasmus Nicolaisen til Spillerforeningens magasin Indersiden.

FC Midtjylland-spilleren fortæller i samme interview, at det sidder i baghovedet på ham, at han har været hårdt plaget af skader i sin forholdsvis korte karriere. Særligt knæet har voldt ham store problemer.

- Jeg føler, jeg har et stort potentiale, og derfor synes jeg, det vil være mega uretfærdigt, hvis knæet skal ødelægge noget for mig. Det har allerede ødelagt rigeligt, for jeg er sikker på, at hvis knæet ikke havde drillet mig i så mange år, så ville jeg have spillet langt flere kampe og have været en profil i Superligaen, lyder det fra Rasmus Nicolaisen.

22-årige Rasmus Nicolaisen har i denne sæson spillet spillet fire af otte Superliga-kampe for FC Midtjylland. Han lider i øjeblikket under, at FCM under Brian Priske er gået over til at spille med to midtstoppere - det gør ham til tredjevalget efter Erik Sviatchenko og Alexander Scholz. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus